Want als er iets is wat mij geholpen heeft om volledig in mijn manifestatiekracht te gaan staan, dan is het wel het beter leren begrijpen van mijzelf en mijn levenspad. De antwoorden vinden op de vragen waarom ik ben wie ik ben en waarom ik doe wat ik doe heeft zoveel extra betekenis gegeven aan mijn leven. Nooit eerder was het voor mij zo duidelijk wat mij echt gelukkig maakt, maar ook hoe ik het beste met de stroming mee kan zwemmen en mijn dromen in de realiteit kan brengen.

Alleen hoe ben ik dan aan deze antwoorden gekomen? Wat heeft mij dan precies geholpen?

Veel van deze puzzelstukjes vielen voor mij op een plaats toen ik mij meer ging verdiepen in astrologie en numerologie. En natuurlijk heb ik altijd al wel van het bestaan af geweten, en heb ik toen ik jong was ook regelmatig mijn horoscoop gecheckt in de meidenmagazines die ik las. Echter wat ik toen niet wist, en wat voor mij duidelijk verklaart waarom horoscopen niet altijd even accuraat zijn, is dat ons sterrenbeeld veel meer is dan alleen het teken wat wij ons sterrenbeeld noemen.

Ditzelfde had ik met numerologie. In eerste instantie kon ik mezelf niet inbeelden hoe nummers zoveel waarde konden hebben. Echter het beeld dat ik hiervan had werd volledig op z'n kop gezet toen ik eenmaal in aanraking kwam met het werk van enkele belangrijke namen uit de geschiedenis zoals Albert Einstein, Nikola Tesla, Pythagoras en Grabovoi. Nummers hebben wel degelijk een betekenis, sterker nog ... ik geloof dat niets in het Universum zo duidelijk aantoont dat toeval niet bestaat als dit.

Maar goed, dat het mij zo veel gebracht heeft, daar heb jij nu niks aan. Waar je wel iets aan hebt, is hoe jij deze antwoorden voor jezelf kan gaan vinden. En gelukkig kan ik jou daarbij helpen en wel met een op jou persoonlijk afgestemde gids!

A Universal life guide - Set Inspires

''Deze gids heeft mij op zo veel meer vlakken geholpen dan ik vooraf ooit had kunnen bedenken. Het is echt een must-have voor iedereen.''

Because it is written in the stars ...

In deze gids leer ik je de basis van astrologie en numerologie beter te begrijpen, maar nog belangrijker ...
deel ik met jou wat jouw persoonlijke nummers en jouw sterrenbeeld jou allemaal vertellen.

Toen ik deze gids aan een van mijn beste vriendinnen cadeau gaf, kreeg ik een berichtje terug dat het gekkenwerk is dat ik deze (persoonlijke) informatie voor zo'n lage prijs op mijn website aanbood, en ik moet bekennen dat ik denk dat ze gelijk heeft. Echter wellicht iets minder gek wordt het als je weet dat mijn sterrenbeeld mij vertelt dat het geluk van een ander en het leveren van waarde mij enorm gelukkig maken.
En dat kan ik dan weer niet ontkennen haha ;).

Maar wat kan je allemaal in deze gids terugvinden? Hieronder even de inhoudsopgave:
1. Engelennummers
2. Jouw persoonlijke nummers
3. Levenspad nummer
4. Jaarnummer
5. Maandnummer en dagnummer
6. Jouw persoonlijke astrologiekaart
7. Planeten, huizen en tekens
8. Lezen van de astrologiekaart (wat je ermee kan)
9. Volle maan en nieuwe maan agenda
10. De energie van de maan (in je voordeel laten werken)
11. Retrograde (in je voordeel laten werken)

Al met al weet ik zeker dat je na het lezen van deze gids jezelf beter zal begrijpen, maar wellicht ook anderen beter zal leren begrijpen. Deze gids leert je meer over je sterke punten en je valkuilen, maar ook zeker meer over jezelf op de verschillende levensgebieden. Ook is het een fantastisch hulpmiddel voor bij nieuwe- en volle maan rituelen. Dit is een gids die je er meer dan eens bij wilt pakken!

Reviews

''Een praktische gids met heldere informatie en persoonlijke uitleg die erg herkenbaar is. Een mooie manier om kennis te maken met astrologie en numerologie, en inzicht te krijgen in jezelf!''

- Sharon

''Hele mooi gids Aliek. Ik weet zeker dat er momenten zullen zijn dat ik de gids er even weer bij wil pakken. Bijzonder ook dat er zo veel herkenbare punten zijn. Zoals een buitenlandse partner, de liefde voor reizen en de voorkeur voor afwisselend werk. Echt heel bijzonder.''

- Des

''Echt heel bijzonder. Het klopt op zo veel vlakken. Ik had echt niet gedacht dat deze informatie allemaal al in de sterren beschreven staat bij je geboorte. I am flabbergasted!''

- Kayleigh

''Ben net begonnen te lezen in de door jouw gemaakte guide. Wauw wauw wauw zooooo gaaf!!! Wát een waarde stop je erin! Super leuk! Ik was tot nu toe vrij weinig bezig met astrologie en nummerologie maar ben er nu hélemaal in geïnteresseerd!! Héél erg bedankt voor alle moeite die je hebt gestoken in het samenstellen van mijn guide! Ik raad hem echt aan iedereen aan. Of je nou veel of weinig weet van nummerologie en astrologie. Hij is voor iedereen leuk, toegankelijk en interessant!''

- Claire

''Jaaa!! Ik ben echt enthousiast, mijn familie trouwens ook! Mijn broer wil ook een gids bij jou bestellen voor hemzelf, maar ook voor zijn vriendin en kinderen. Maar ik ga ze ook nog bestellen voor mijn moeder en oma.

Dus er komt nog een vracht aan bestellingen aan, sorry haha.''

- Bobby

''Oh wauw, ik had echt niet verwacht dat het zo specifiek overeen zou komen met mijn leven. Met name die informatie over de planeten en huizen.

Meest bizarre is nog wel dat de voorspelling voor wat voor werk ik zou gaan doen helemaal klopt.

Dank je wel!''

- Amber