Terms and conditions

De algemene voorwaarden die in dit document worden beschreven, zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Set Inspires en de klant. Afwijkingen zijn alleen bindend als ze zijn bevestigd door Set Inspires.

Overeenkomst
Betaling van producten en / of diensten vindt plaats voordat het product en / of de dienst is geleverd. De klant gaat akkoord met de algemene voorwaarden bij betaling. Er wordt geen service verleend bij het uitblijven van de betaling.

Annuleren
Producten worden alleen geleverd binnen Nederland. Als het product onvolledig is of niet is wat de klant verwacht, kan de klant contact opnemen met Set Inspires door een e-mail te sturen naar info@setinspires.com. Er wordt dan in overleg gezocht naar een oplossing.

Annulering van een coaching sessie is gratis tot 24 uur van tevoren. Bij annulering binnen 24 uur voorafgaande de coaching sessie, betaalt de klant het volledige bedrag.

Annulering van het coaching pakket is niet mogelijk. Wanneer de klant zich registreert voor het coachingpakket na een gratis introductiesessie, gaat Set Inspires ervan uit dat de klant het proces serieus doorloopt. De klant met een coaching pakket behoudt wel het recht om een ​​sessie tot 24 uur van tevoren te annuleren, bij annulering binnen 24 uur wordt de sessie in rekening gebracht. Een nieuwe sessie kan direct worden aangevraagd.

Set Inspires heeft het recht om een ​​coachingsessie op elk moment te annuleren. In dit geval zorgt Set Inspires in overleg met de klant voor een passende oplossing.

Auteursrecht en vertrouwen
Set Inspires behoudt het auteursrecht voor alle verstrekte informatie die is vrijgegeven in producten en diensten. Het openbaar delen en / of vermenigvuldigen van deze informatie is verboden.

De klant behoudt het recht op privacy. Alle door de klant verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Aansprakelijkheid
Set Inspires is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gedrag van de klant. Op de overeenkomsten is Nederlands recht van toepassing. Geschillen die op basis van een overeenkomst ontstaan, worden ter beoordeling voorgelegd aan de Nederlandse rechter.

Klachten of vragen
De klant kan een e-mail sturen naar info@setinspires.com voor eventuele klachten of vragen.