Privacy Policy

Set Inspires is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens beschreven in deze privacyverklaring.

In deze privacyverklaring staat beschreven welke gegevens wij van jou verwerken, met welk doel wij deze gegevens verwerken en hoe lang wij deze gegevens bewaren. De gegevens die wij van jou ontvangen zijn afkomstig van jouw activiteit op onze website, jouw gebruik van onze diensten of gegevens die wij in contact met jou persoonlijk hebben mogen ontvangen. Conform de privacy wetgeving gaan wij zorgvuldig met deze gegevens om. Vragen over jouw privacy kan je sturen naar info@setinspires.com. Wij reageren binnen 2 weken.

Persoonsgegevens die wij van jou verwerken:
- Voornaam en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Adresgegevens
- IP-adres
- Gegevens over jouw activiteit op www.setinspires.com

Wij vragen je niet om bijzondere persoonsgegevens, zoals ras en geloof. Mocht deze informatie in een gesprek toch naar voren komen en het van belang zijn om deze informatie te bewaren, dan vragen wij jou uitdrukkelijk om toestemming.

Tevens is het niet onze intentie om persoonsgegevens van personen onder de 16 jaar, zonder toestemming van ouder of voogd, te verwerken. Mocht je constateren dat wij mogelijk (zonder hier kennis van te hebben) persoonsgegevens van een minderjarige hebben verwerkt, dan willen wij je vragen e-mail te sturen naar info@setinspires.com. Wij verwijderen deze persoonsgegevens direct.

Met welk doel wij jouw persoonsgegevens verwerken:
- Om in te kunnen gaan op jouw contactverzoek of gemaakte afspraken te valideren.
- Voor het verzenden van onze nieuwsbrief en/of aanbiedingen.
- Om jou producten en/of diensten te kunnen leveren.
- Om de betaling af te handelen en een factuur te kunnen sturen.
- Om jou te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten.
- Om onze service te verbeteren.
- Om te voldoen aan de belastingwet (verwerken van facturen in de boekhouding).

Daarnaast maken wij gebruik van ActiveCampaign om relevante informatie te kunnen versturen gebaseerd op het gedrag van de gebruiker.

Hoe lang wij jouw persoonsgegevens bewaren:
- Persoonsgegevens die zijn verstrekt bij het inschrijven voor een mailingslijst worden direct verwijderd na uitschrijving voor deze mailingslijst.
- Adresgegevens die zijn verstrekt bij aankoop van product of dienst, worden 7 jaar bewaard conform de belastingwet.
- Afgehandelde contactverzoeken worden direct gearchiveerd en na 5 jaar verwijderd, mits deze niet meer relevant is voor het uitvoeren van een overeenkomst of oplossen van een geschil.

Voor het uitvoeren van onze diensten werken wij samen met E-boekhouden voor de verwerking van onze administratie en Facebook voor het personaliseren van advertenties. Wij hebben met deze bedrijven een verwerkersovereenkomst gesloten om te zorgen dat jouw gegevens vertrouwelijk behandeld en beveiligd worden.

Je behoudt het recht je persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Tevens behoud je het recht om de toestemming die je hebt gegeven, op een later moment in te trekken. Mocht je hier een verzoek toe willen doen, stuur dan een e-mail naar info@setinspires.com. Je hebt ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij nemen de bescherming van jouw gegevens serieus en verstrekken daarom geen persoonlijke informatie zonder verificatie dat jij het echt bent. Tevens nemen wij gepaste maatregelen om misbruik en verlies tegen te gaan.

Deze privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast door aanpassingen in de wet- en regelgeving of interne wijzigingen. Raadpleeg deze privacyverklaring regelmatig en blijf op de hoogte van ons beleid.

Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben? Mail jouw vraag of opmerking naar info@setinspires.com.