Happy for no reason

Hoe veel makkelijker zou het leven zijn als je zelfs op de minder leuke momenten het positieve ervan in zou kunnen zien?

Your thoughts create your reality!

Hoe gelukkig je jezelf voelt is afhankelijk van vele verschillende factoren, echter wat je wellicht niet weet of misschien soms even vergeet is dat ongeacht wat de invloed van deze factoren mag zijn, jij uiteindelijk zelf bepaalt wat iets echt met je doet. Dit is de kracht van onze gedachten, en zodra je jezelf hier bewust van wordt, kan je hier ook bewust sturing aan gaan geven.

Want alles gebeurt met een reden, en deze reden dient ons! Ik geloof hier in omdat ik ooit zelf op datzelfde punt heb gestaan als waar jij wellicht nu ook staat en alles voor mij veranderde toen ik zelf besloot te veranderen.

Na het zo goed als afvinken van de gehele bucketlist van ellende besloot ik om echt hulp te gaan zoeken en begon ik met het delen van mijn gedachten met iemand die dichtbij mij stond. ‘’Waarom ik? Waarom zat alles mij tegen?’’ Hij hoorde mij aan en toonde begrip, maar maakte mij tevens bewust van de slachtofferrol die ik had aangenomen en gaf mij vervolgens de keuze ‘’je kan jezelf kut blijven voelen of je besluit nu om het anders te gaan doen?’’.

Ik koos voor het laatste.

Een periode van transformatie volgde. Ik bezocht een psycholoog, maar was daar al snel klaar. De echte verandering die ervaarde ik door te investeren in seminars, coaches, en niet veel later ook cursussen en opleidingen (holistisch coachen / neuro linguïstisch programmeren / psychologie), want ik was inmiddels zo geïnspireerd door wat ik leerde dat ik voelde dat ik hier iets mee wilde doen.

Ik wist ondertussen ook dat het anders kon. Verandering hoefde geen jaren te duren en je hebt niks van buitenaf nodig om jezelf goed te voelen, sterker nog … happiness is an inside job!

If you always do what you've always done, you'll always get what you've always got!

Hoe het traject eruit zal zien

Maar hoe dan, zal je jezelf vast afvragen. Het begint met de vraag wat je wel wilt. Hoe wil jij jezelf voelen? Als coach help ik je uiteraard om dit voor jezelf helder te krijgen. Vervolgens gaan we samen aan de slag met datgene wat jou ervan weerhoudt om hier te zijn waar je wilt zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld traumatische ervaringen uit het verleden zijn of belemmerde overtuigingen uit je jeugd. Ik help je bij het helen van deze emotionele wonden en bij het loslaten van wat jou niet meer dient.

Tegelijkertijd besteden we aandacht aan je mindset. De gedachten die je hebt, de betekenis die je ergens aan geeft en datgene waar je jezelf op focust. Juist door het verleggen van deze focus van de gedachten die niet voor je werken naar de gedachten die wel voor je werken, zal je de grootste verandering waarnemen.

Ten slotte mag de aandacht voor de gewoonten die je er op nahoudt uiteraard niet ontbreken. Het is belangrijk dat de gewoonten die je hebt jou helpen om jezelf goed te voelen op dagelijkse basis en dat deze gewoonten binnen jouw leefstijl passen.

Het coaching traject bestaat uit acht coachingsessies van zestig minuten. Deze coachingsessies vinden online plaats en worden alle (wanneer mogelijk) binnen een tijdsbestek van twee tot drie maanden ingepland. Ook tussen de sessies door houd ik graag nauw contact en sta ik open voor het beantwoorden van je vragen. Dit samen maakt het coaching traject intensief, maar vooral ook effectief.

Maar er is meer ...

De afgelopen jaren is mij alsmaar duidelijker geworden dat de reguliere gezondheidszorg tekort schiet als het gaat om de mentale gezondheid van een heleboel mensen. Niet alleen heb ik veel berichten ontvangen van jong volwassenen die al maanden op een wachtlijst staan, ook werd het aantal mensen dat zich bij mij aanmeldde met een of meerdere labels zonder hiermee geholpen te zijn steeds groter. En hier maak ik mij serieus zorgen over, want hoezo willen we zo graag de bevestiging dat er iets mis is met ons? En hoe is medicatie hierin de oplossing?

Wil jij graag direct geholpen worden of wil jij jezelf echt geholpen voelen door in te leren zien dat een label die je hebt gekregen jou niet hoeft te definiëren, laat staan limiteren? Dan ben ik er voor jou.

It is in your moments of decision that your destiny is shaped.

 

Wanneer is dit traject voor jou?

Dit traject is voor jou als je jezelf herkent in een of meerdere van onderstaande punten:

→ Je zit mentaal met jezelf in de knoop en hebt veel negatieve gedachten.
→ Je trekt de mening of kritiek van anderen snel persoonlijk aan en bent gevoelig voor hun energie.
→ Je vindt het moeilijk om jezelf te zijn en jezelf te uiten.
→ Je vindt het lastig om je grenzen te bewaken en gaat deze vaak voorbij om anderen te pleasen.
→ Je hebt moeite om van jezelf te houden en hebt een negatief zelfbeeld.
→ Je vraagt jezelf regelmatig af of je wel goed genoeg bent.
→ Je hebt het idee dat alles je tegenzit en dat alles een strijd is.
 

Reviews coaching - dit is wat andere coachees zeggen

 

''Coaching bij Set Inspires is oprecht een van de beste keuzes die ik ooit heb kunnen maken. Ook ik stond namelijk voor een lange tijd op de wachtlijst en achteraf gezien ben ik echt mega blij dat ik niet langer heb gewacht en met coachingsessies bij Alieke ben gestart.''

- Renée

''Als ik Alieke als coach zou moeten omschrijven, zou ik zeggen dat ze doeltreffend is. Iemand met een open visie, scherpe vragen, briljante adviezen en een flinke dosis humor. ''

- Anniek

''Mijn traject ging niet zonder slag of stoot, ondanks dat ik mijn situatie graag wilde veranderen, kreeg ik vooral in het begin nou niet bepaald het idee dat de huiswerk die ik meekreeg mij verder hielp terwijl ik mijzelf niet realiseerde dat ik vooral zelf mijn groei in de weg zat. Toch ben ik blij dat ik niet heb opgegeven, maar vooral dat Alieke mij niet heeft opgegeven!''

- Lisa

''Ik heb al veel hulp gehad, maar dit voelde vaak alleen als praatsessies. Ik had dan ook niet het idee dat ik er veel mee opschoot. Totdat ik bij Set Inspires terecht kwam en ik sindsdien ervan overtuigd ben geraakt dat verandering in korte tijd dus echt mogelijk is.''

- Ilona

Eenmalige investering, nu slechts €555,-!

Prijs is inclusief BTW en betalen in termijnen is mogelijk.
Met als BONUS: een mooie collectie aan affirmaties die je kan gebruiken tijdens jouw proces!